Διοργάνωση πρωταθλήματος Α.Σ.Ι.Σ. ποδοσφαίρου Γυμνασίων

Διοργάνωση πρωταθλήματος Α.Σ.Ι.Σ. ποδοσφαίρου Γυμνασίων

Το Αθλητικό Τμήμα της Γερμανικής Σχολής Αθηνών διοργάνωσε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου μας το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυμνασίων, στο πλαίσιο του Α.Σ.Ι.Σ. (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων).

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2023 είχαμε την τύχη να απολαύσουμε τους αγώνες, ως διοργανωτές-θεατές αλλά περισσότερο να απολαύσουμε τα ίδια τα παιδιά, τα οποία αγωνίστηκαν, συμμετέχοντας σε τέσσερεις  συναρπαστικούς αγώνες, για την ημιτελική και την τελική φάση του πρωταθλήματος Α.Σ.Ι.Σ.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές από τα σχολεία του Αρσάκειου Ψυχικού, του Ε.Ε.Ι. Κολλεγίου Αθηνών, του CGS και της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής προσέφεραν ένα υψηλής ποιότητας και ήθους θέαμα σε όλους τους τυχερούς, οι οποίοι παρευρίσκονταν στο γήπεδο. Για την ιστορία, στον τελικό η ομάδα του Αρσακείου, ενώ προηγήθηκε της ομάδας του Ε.Ε.Ι. Κολλεγίου με 2-0, ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με σκορ 2-2, για να καταφέρει να κερδίσει τη νίκη στα πέναλτι με τελικό σκορ 4-3. Την τρίτη θέση κατέλαβε το CGS.

Media gallery