Συμμετοχή της DSA στις διοργανώσεις του Α.Σ.Ι.Σ.

Συμμετοχή της DSA στις διοργανώσεις του Α.Σ.Ι.Σ.

Θέλοντας να κάνουμε έναν απολογισμό για τις συμμετοχές του σχολείου μας στις αθλητικές διοργανώσεις του Α.Σ.Ι.Σ., το σχολικό έτος 2022/ 2023, αξίζει να σταθούμε σε δύο πολύ αξιόλογες επιτυχίες: 3η θέση για την ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών του λυκείου και 2η θέση για την ομάδα πετοσφαίρισης (βόλεϊ) των αγοριών του γυμνασίου.

Η ομάδα του ποδοσφαίρου των μαθητών λυκείου της DSA, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα ποδοσφαίρου των Αρσακείων, κατάφερε να πάρει την 3η θέση στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, με σκορ 1-1, και στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της DSA επικράτησε με σκορ 4-2, με ήρωα τον τερματοφύλακα, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει 2 πέναλτι.  

Η ομάδα του βόλεϊ των μαθητών γυμνασίου της Σχολής μας, για πρώτη φορά στα χρονικά της, κατέκτησε επάξια τη 2η θέση απέναντι στην ομάδα του Ε.Ε.Ι. Κολλεγίου Ψυχικού (0-2 σετ). Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον δύσκολο αγώνα του ημιτελικού απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης, τη Σχολή Μωραΐτη, κατά τη διάρκεια του οποίου επικράτησε η ομάδα μας (2-0 σετ).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους. 

Media gallery