Περιφερειακός διαγωνισμός «Νέοι και μουσική»: Μεγάλη επιτυχία για τους μαθητές και τις μαθήτριες της DSA!

Περιφερειακός διαγωνισμός «Νέοι και μουσική»: Μεγάλη επιτυχία για τους μαθητές και τις μαθήτριες της DSA!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γερμανικής Σχολής Αθηνών πραγματοποίησαν μοναδική εμφάνιση στον περιφερειακό διαγωνισμό «Νέοι και μουσική», ο οποίος πραγματοποιήθηκε αυτή τη χρονιά στο Μιλάνο. Στο διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2024, συμμετείχαν σχολεία από την Ιταλία, την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Παλαιστίνη και την Αίγυπτο. Οι μαθητές/ -ήτριές μας κατάφεραν να ξεπεράσουν ακόμη και τα εξαιρετικά για τη Σχολή μας αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, κερδίζοντας πέντε πρώτα βραβεία και δύο δεύτερα.

Ο Έκτορας Χόφμαν στην κατηγορία μιούζικαλ και η Μίζουκι Σιδέρη μαζί με τον Ορφέα Τσοσκούνογλου στην κατηγορία πιάνο και ένα έγχορδο ήταν οι μόνοι ανάμεσα στους 100 και πλέον συμμετέχοντες σε ολόκληρο τον διαγωνισμό που έλαβαν τη μέγιστη βαθμολογία των 25 βαθμών.

Επιπλέον, ο Έκτορας Χόφμαν έλαβε το πρώτο βραβείο και η Ελευθερία Σιδηροπούλου το δεύτερο βραβείο στην αξιολόγηση του κοινού.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Ακολουθούν τα σχετικά αποτελέσματα:

  • Ελευθερία Σιδηροπούλου, κιθάρα, 1ο βραβείο.
  • Έκτορας Χόφμαν, μιούζικαλ, 1ο βραβείο.
  • Καρολίνα Λιακοπούλου και Ευφροσύνη Χρηστίδου, «Jumu Open», 2ο βραβείο.
  • Μίζουκι Σιδέρη και Ορφέας Τσοσκούνογλου, πιάνο και ένα έγχορδο, 1ο βραβείο.
  • Νεφέλη Σλιρφ και Αλέξης Πασταλατζής, ντουέτο τραγούδι «Kunstlied», 2ο βραβείο.
  • Δανάη Χόφμαν, τρομπέτα, 1ο βραβείο.
  • Σοφία Ρις, φλάουτο, 1ο βραβείο.

O/ η κάτοχος του πρώτου βραβείου προκρίνεται στο επόμενο επίπεδο και έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ομοσπονδιακό διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος στην πόλη Lübeck της Γερμανίας.

Media gallery