Α.Σ.Ι.Σ.: Αγώνες κολύμβησης Γυμνασίων και Λυκείων

Α.Σ.Ι.Σ.: Αγώνες κολύμβησης Γυμνασίων και Λυκείων

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, συνολικά 12 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου αλλά και του Λυκείου της DSA, συμμετείχαν στους αγώνες κολύμβησης Γυμνασίων και Λυκείων στο πλαίσιο των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ.) που έλαβαν χώρα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στην Αγία Παρασκευή.

Παρότι ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πραγματοποιώντας στην πλειοψηφία τους βελτίωση των προσωπικών τους επιδόσεων.

Στις 8 καλύτερες επιδόσεις των αγώνων του Γυμνάσιου στα 50μ. πρόσθιο ήταν οι μαθήτριες Θεοδώρα Καλογεροπούλου και Θουρία Behdaoui, καταλαμβάνοντας την 7η και 8η θέση αντίστοιχα.

Στους αγώνες των μαθητών του Λυκείου, την 8η θέση στα 50μ. ελεύθερο κατέκτησε ο Παναγιώτης Πασταλατζής. Στην 8η θέση, επίσης, στα 50μ. πρόσθιο, βρέθηκε ο Ορέστης Κωνσταντάτος. Στην 7η θέση στα 200μ. ελεύθερο τερμάτισε η Κατερίνα Πιερράκου.

Η συμμετοχή της DSA στους αγώνες ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα, η οποία πήρε μέρος στα 4x50 ελεύθερο και απαρτίζονταν από τους Παναγιώτη Πασταλατζή, Ορέστη Κωνσταντάτο, Κωνσταντίνο Κανατούλα και Ιωάννη Παναγόπουλο, τερμάτισε στην 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Media gallery