11η συμμετοχή του Deutsche Schule Athen–Running Team στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

11η συμμετοχή του Deutsche Schule Athen–Running Team στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Το Deutsche Schule Athen-Running Team συμμετείχε για 11η χρονιά στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας (Ημιμαραθώνιος και 5 χλμ.) στις 10 Μαρτίου 2024, που διεξήχθη στο κέντρο της πόλης. Στους αγώνες συμμετείχαν (και στους δύο αγώνες) περίπου 19.000 αθλητές και αθλήτριες. Περίπου 210 ήταν οι συμμετέχοντες/-ουσες που τίμησαν το σχολείο και την ομάδα μας με την παρουσία τους!

Όλη η σχολική κοινότητα, μαθητές/ -ήτριες, γονείς, διδακτικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό, απόφοιτοι/ -ες και φίλοι/ -ες της Γερμανικής Σχολής Αθηνών αγκάλιασαν για άλλη μία χρονιά και αυτήν την πρωτοβουλία της ομάδας του σχολείου μας!

Λαμπερός ήλιος και λαμπερά πρόσωπα χαρακτήρισαν την υπέροχη αυτή μέρα! 

Το Running team της Γερμανικής Σχολής Αθηνών συμμετέχει κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε πολλούς δρομικούς αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, αλλά η Ημέρα Ημιμαραθωνίου τον Μάρτιο (Ημιμαραθώνιος και 5 χλμ.), η Ημέρα Μαραθωνίου τον Νοέμβριο (Μαραθώνιος, 10 χλμ. και 5 χλμ.) και το No finish line Athens τον Μάϊο (φιλανθρωπικός αγώνας 5 ημερών), έχουν ιδιαίτερη θέση στην «αθλητική» μας καρδιά!

Είναι γνωστό, ότι ο αθλητισμός είναι ένα ταξίδι και μπορεί να μας χαρίσει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Μπορεί να εξελιχθεί και στην πιο σημαντική ενασχόληση, αν συνυπολογίσουμε τα πολύτιμα οφέλη στην υγεία μας, σωματική και ψυχική.

Σας προσκαλούμε σε αυτό το υπέροχο «αθλητικό ταξίδι» και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στους μελλοντικούς αγώνες! Ελάτε να τρέξετε μαζί με το παιδί σας, είτε έχοντας εμπνεύσει εσείς το παιδί σας, είτε έχοντας εμπνευστεί εσείς από αυτό!