«Η σωστή μύτη» του Börje Lindström

«Η σωστή μύτη» του Börje Lindström

Ο γερμανόφωνος Θεατρικός Όμιλος των τάξεων 5-8 παρουσιάζει στις 17 Μάϊου 2024, στις 20:00  το θερινό του έργο «Η σωστή μύτη» του Börje Lindström και σας προσκαλεί όλους με πολλή χαρά!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν μακριές μύτες και αυτό είναι φυσιολογικό. Ώσπου ξαφνικά ένα παιδί, παίζοντας με τη μπάλα στο κλειστό γυμναστήριο, χάνει τη μακριά του μύτη. Τώρα τα πράγματα δεν είναι πια φυσιολογικά. Κανένας δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του, ούτε τα παιδιά ούτε, όμως, και οι μεγάλοι. Ακόμη και μπάλα δεν μπορεί πια το παιδί να παίξει καλά. Εντωμεταξύ, ίσως, να έχει κλέψει και το ρολόι ενός συμμαθητή του, καθώς, όποιος χάνει τη μακριά του μύτη, είναι …ικανός για όλα.

Και η κατάσταση γίνεται χειρότερη (ή μήπως καλύτερη;). Η απώλεια της μύτης είναι μεταδοτική. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τα όργανα της όσφρησής τους. Το παιχνίδι γυρίζει.

Ο Σουηδός θεατρικός συγγραφέας Lindström έγραψε το σύντομο και σκληρό έργο «Η σωστή μύτη», για να προσεγγίσει το θέμα του εκφοβισμού και της περιθωριοποίησης, χωρίς, ωστόσο, να παραλείπει τα συστατικά του χιούμορ και της ποιητικότητας.

Η διάρκεια του έργου είναι 45 λεπτά.

Σας περιμένουμε!

Media gallery