Αθλητική Βραδιά στο πλαίσιο της Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης «Athener Spiele 2024»

Αθλητική Βραδιά στο πλαίσιο της Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης «Athener Spiele 2024»

Ο αθλητισμός και ο Ολυμπισμός είναι συνάντηση πολιτισμών, μια ιδέα-θεμέλιο για τη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Το 2024, έτος τέλεσης Ολυμπιακών αγώνων, λειτουργεί για τη DSA συμβολικά ως μία ευκαιρία για τη διοργάνωση μιας Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης που θα αποτελεί το επιστέγασμα μίας πληθώρας αθλητικών εμπειριών που μοιραστήκαμε τα τελευταία χρόνια με διάφορα σχολεία του εξωτερικού.

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών έχει προσκαλέσει σχολεία από την Ευρώπη και την Αφρική (Γερμανική Σχολή Ρώμης, Αθλητικό σχολείο Ντίσελντορφ, Γερμανικό Σχολείο Καΐρου, Γερμανική Σχολή Αντίς Αμπέμπα) σε μια αθλητική συνάντηση που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 15 Ιουνίου και στην οποία θα συμμετέχουν 100 μαθητές και μαθήτριες μαζί με τους/τις συνοδούς τους.

Ο Αθλητικός Τομέας της Γερμανικής Σχολής Αθηνών σάς προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση της Αθλητικής Βραδιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 στις 19:00 στο γήπεδο στίβου της Σχολής. Στο πλαίσιο αυτής της βραδιάς θα χορέψουν μικρά και μεγάλα παιδιά σε ρυθμούς παραδοσιακής και μοντέρνας μουσικής, θα ανταγωνιστούν σε αγώνες στίβου και θα γίνουν βραβεύσεις μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν σε αθλήματα.

Σας περιμένουμε!

 

Media gallery