Διάφορα

Ομοσπονδιακοί αγώνες νέων 2017

Στις 27.10.2017 πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή μας με μεγάλη επιτυχία οι ομοσπονδιακοί αθλητικοί αγώνες. Όλοι οι μαθητές των τάξεων 5-9 διαγωνίστηκαν με σθένος και είχαν την εμπειρία συμμετοχής σε σημαντικούς αθλητικούς αγώνες. Οι αγώνες περιλάμβαναν τα ακόλουθα: ταχύτητα (50-100 μέτρα, ανάλογα με την ηλικία), άλμα εις μήκος, ρίψη μπάλας (80γρ. ή 200γρ.) ή σφαιροβολία (3 ή 4 κιλά).

Η πραγματοποίηση των αγώνων δεν θα ήταν βέβαια εφικτή χωρίς τη βοήθεια των μαθητριών και μαθητών της τάξης 10d/e.

Διαβάστε περισσότερα: Ομοσπονδιακοί αγώνες νέων 2017

Αθλητικό Διακριτικό στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Και τη φετινή χρονιά όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν στις 10 Ιουνίου (από τις 8:00) οι εξετάσεις για την απόκτηση του «Αθλητικού διακριτικού» για ενήλικες στη Σχολή μας.

Προτείνονται προπονήσεις προετοιμασίας για τα αγωνίσματα, στις 15, 22 και στις 29 Μαΐου στις 19:15 στις εγκαταστάσεις της Σχολής μας. 

Διαβάστε περισσότερα: Αθλητικό Διακριτικό στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Αθλητική βραδιά

Την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, έλαβε χώρα η παραδοσιακή «Αθλητική βραδιά» που οργάνωσε ο τομέας της Φυσικής Αγωγής. Η «Αθλητική βραδιά» είναι μια εκδήλωση που γίνεται κάθε δυο χρόνια και περιλαμβάνει εκτός των άλλων -στο ποικίλο πρόγραμμά της- χορευτικές επιδείξεις και βραβεύσεις.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο κ. Καμπούρης καλωσόρισε όλους αυτούς, οι οποίοι ήρθαν, για να απολαύσουν την βραδιά, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προπονητικές κι αγωνιστικές δραστηριότητες των Αθλητικών Ομίλων της Σχολής μας. Το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε αργότερα επιβεβαίωσε τη δράση και τις επιτυχίες αυτών.

Διαβάστε περισσότερα: Αθλητική βραδιά