Διάφορα

Συγχαρητήρια!!!

Με πολύ μεγάλη περηφάνια, το ΔΣ της DSA, η Διεύθυνση και σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό, συγχαίρουν θερμά τους παρακάτω μαθητές του Λυκείου για τη σημαντική επιτυχία τους στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής / Φυσικών «Αριστοτέλης», 2017 και στο Διαγωνισμό Μαθηματικών «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», 2017 της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής και της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας αντίστοιχα: 

Διαγωνισμός Φυσικής «Αριστοτέλης»

Διαβάστε περισσότερα: Συγχαρητήρια!!!

Νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας 2017 (τάξεις 7-12)

Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας, ο οποίος διοργανώθηκε για τους μαθητές των τάξεων 7-12 της Σχολής μας από το Σύλλογο Γονέων, ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία.

Οι εξαιρετικές συμμετοχές των μαθητών δυσκόλεψαν για άλλη μια φορά το έργο της κριτικής επιτροπής. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσέγγιση του δύσκολου θέματος της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από τους μαθητές και την πολυδιάστατη αντιμετώπισή του. Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει καταρχάς ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι στέλνοντας τις συμμετοχές τους συνέβαλαν στην επιτυχία του διαγωνισμού!

Διαβάστε περισσότερα: Νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας 2017 (τάξεις 7-12)

«Open House Athens 2017»

Πολυάριθμοι επισκέπτες με ενδιαφέρον για την αρχιτεκτονική συμμετείχαν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 σε μια από τις ξεναγήσεις στο νέο κτήριο του Δημοτικού και στο Νηπιαγωγείο της Σχολής. Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Open House Athens 2017».

Οι ιδιαίτερα φιλικοί/-ές φοιτητές και κυρίως φοιτήτριες της αρχιτεκτονικής –που εκτελούσαν εθελοντικά χρέη ξεναγού- έδειξαν σε περίπου 150 επισκέπτες κάθε ηλικίας το Δημοτικό και σε περίπου 185 επισκέπτες το Νηπιαγωγείο της DSA.

Διαβάστε περισσότερα: «Open House Athens 2017»

Νικητές του Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2017 (Δημοτικό)

Εξαιρετικές συμμετοχές είχαμε και φέτος στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργανώθηκε για τους μαθητές του Δημοτικού της Σχολής μας από το Σύλλογο Γονέων, οι οποίες πράγματι δυσκόλεψαν το έργο της κριτικής επιλογής. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την ουσιαστική και σε βάθος ενασχόληση των συμμετεχόντων με το δύσκολο θέμα που επιλέχθηκε, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, και την καλλιτεχνική υλοποίηση κάθε ιδέας από τους μαθητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει καταρχάς ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι στέλνοντας τις συμμετοχές τους συνέβαλαν στην επιτυχία του διαγωνισμού!

Διαβάστε περισσότερα: Νικητές του Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2017 (Δημοτικό)