Ημέρα Πληροφόρησης: Γνωρίστε τη Γερμανική Σχολή Αθηνών!

 

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA) προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και φίλους της Σχολής το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 16:00 στη φετινή Ημέρα Πληροφόρησης.

Επισκεφθείτε το μοναδικό γερμανικό σχολείο του εξωτερικού στην Αθήνα και ενημερωθείτε για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σας περιμένει ένα πλούσιο ενημερωτικό πρόγραμμα με τις ακόλουθες παρουσιάσεις της Διεύθυνσης της Σχολής προκειμένου να γνωρίσετε τον παιδαγωγικό σχεδιασμό και τη δομή της DSA:

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης σχετικά με την εισαγωγή στην 7η τάξη έχουμε προετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για τους μελλοντικούς μαθητές της 7ης τάξης στο Προφίλ Ε: οι μαθητές της DSA που έδωσαν την προηγούμενη χρονιά με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις και τώρα φοιτούν στην Γερμανική Σχολή Αθηνών θα δείξουν στους μελλοντικούς συμμαθητές τους «τη δική τους DSA».

Επιπλέον, στο πλαίσιο των οργανωμένων ξεναγήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε μισή ώρα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις και την υποδομή της DSA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση της Σχολής, διδακτικό προσωπικό αλλά και γονείς των μαθητών και των μαθητριών μας, καθώς και εκπρόσωποι των ίδιων των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι για παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Επιπλέον, συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χειροποίητες βάφλες και άλλες λιχουδιές.

Τέλος, στο πλαίσιο της Ημέρας Πληροφόρησης, ο Σύλλογος Γονέων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών στην αίθουσα των Καλλιτεχνικών.

pdf Ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην Ημέρα Πληροφόρησης της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, αλλά και τα πλεονεκτήματα φοίτησης του παιδιού σας σε ένα από τα παλαιότερα ξενόγλωσσα σχολεία της Ελλάδας.

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών βρίσκεται στην οδό Δημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών στο Μαρούσι (πίσω από το Avenue).

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6199260-5.

 

image Ημέρα Πληροφόρησης (αφίσα)