Ποδόσφαιρο

Kατά το σχολικό έτος 2017/18 λειτουργούν οι παρακάτω Ποδοσφαιρικοί Όμιλοι Εργασίας: Ομάδα Ποδοσφαίρου Λυκείου, υπεύθυνος προπονητής: Ρούμπος Ανδρέας· Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυμνασίου, υπεύθυνος προπονητής: Ρούμπος Ανδρέας· Ομάδα Ποδοσφαίρου κοριτσιών, υπεύθυνος προπονητής: Ροζάκης Βασίλης· Όμιλος Ποδοσφαίρου για αγόρια που φοιτούν στην 5η ,6η και 7η τάξη, υπεύθυνος προπονητής: Πυθαρούλης Μιχάλης.

Οι ομάδες συμμετέχουν στις παρακάτω διοργανώσεις: Α.Σ.Ι.Σ. (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων), Πρωταθλήματα που διοργανώνονται από το Υπουργείου Παιδείας, Αθλητική ανταλλαγή με τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, Ευρωπαϊκό Τουρνουά Γαλλικής Σχολής.

 

Τρίτη θέση για την ομάδα ποδοσφαίρου του Λυκείου

H ομάδα ποδοσφαίρου του Λυκείου της DSA κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά στις εγκαταστάσεις της με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης στις 06 Μαΐου 2017 (προπονητής: Α. Ρούμπος).

Στο τουρνουά συμμετείχαν διάφορα ξενόγλωσσα σχολεία της Αθήνας, μεταξύ των οποίων η DSA, η Ελληνογαλλική Σχολή, η Ιταλική Σχολή Αθηνών, η Πολωνική Σχολή, αλλά και το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης και μια ομάδα διπλωματών από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας!

Α.Σ.Ι.Σ. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου μαθητών Λυκείων

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Λυκείου της DSA πέτυχε σε τρεις αγώνες, που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του Α.Σ.Ι.Σ. 2016-17, δύο νίκες και μια ήττα. Η ομάδα μας νίκησε στον αγώνα του Σαββάτου στις 5.11.16 με σκορ 3-0 την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία. Σκόρερ ήταν οι μαθητές  Δημητρίου, Σπίνος και Κούμπης. Στον αγώνα της Κυριακής νίκησε με σκορ 3-2 την ομάδα των Αρσακείων με σκόρερ τους μαθητές Πατρινό, Κύρου και Αρκουλάκη. Αντίθετα στον αγώνα του Σαββάτου στις 12.11.16  έχασε από την ομάδα του Pierce με σκορ 3-1, με σκόρερ τον μαθητή Σώκο. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο της DSA. Με τις νίκες αυτές η ομάδα μας προκρίθηκε ήδη στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στον προπονητή τους, κ. Ρούμπο.

Διαβάστε περισσότερα: Α.Σ.Ι.Σ. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου μαθητών Λυκείων