Καλή τύχη Απόστολε!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017. Στις 8 το πρωί, την ώρα που χτύπησε το κουδούνι, για να ξεκινήσει το μάθημα, ο απόφοιτος της DSA Απόστολος Τσαούσης ήταν ήδη στο σχολείο. Παρών και ο Πρέσβης της Γερμανίας κ. Jens Plötner, ο οποίος συνομίλησε με τον Απόστολο και του ευχήθηκε καλή τύχη για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στο Μεξικό. 

Χάρη στη δραστηριοποίηση του Συλλόγου των Αποφοίτων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (DSA), ήδη ένα μέρος των ευχών πραγματοποιήθηκε. Το αξιόλογο χρηματικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τον Σύλλογο των Αποφοίτων, τους γονείς των μαθητών της DSA και το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας, επιτρέπουν στον Απόστολο να ταξιδέψει στο Μεξικό προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.

Οι αγώνες αυτοί είχαν αναβληθεί λόγω των καταστροφικών σεισμών, που έπληξαν την Πόλη του Μεξικού στις 19 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθούν – όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία- στον ίδιο τόπο μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου 2017. 

Ο Νίκος Αθανασίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ελληνικού Τμήματος, η Βίκυ Αθανάσογλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο Martin Schüller, Πρόεδρος του ΔΣ της DSA, ο Γενς Πλαίτνερ (Jens Plötner), Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, ο Κώστας Γαλάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, η Annette Brunke-Kullik, Διευθύντρια της DSA, ο Richard Epstein και η Latifah Peters, μέλη του ΔΣ της DSA στάθηκαν δίπλα στο Απόστολο στην είσοδο του σχολείου, για να του δώσουν την ευχή τους.