Σύλλογος Γονέων της DSA: Δράση υποστήριξης πληγέντων στη Δυτική Αττική

Ο Σύλλογος Γονέων της DSA παρέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου στην Ιερά Μονή της Παναγίας Γοργοεπηκόου, στη Μάνδρα Αττικής, τις προσφορές που συγκέντρωσε σε μία προσπάθεια να συνδράμει τους πλημμυροπαθείς της περιοχής. Οι μοναχές έχουν κάνει καταγραφή των αναγκών των πληγέντων και ανακουφίζουν την κάθε οικογένεια με βάση τις ανάγκες της. 

Η μεταφορά των προσφορών στον προορισμό τους έγινε με την ευγενή χορηγία της εταιρίας Transcombi. Η διεύθυνση της Σχολής Saint Joseph και οι μαθητές της συμμετείχαν επίσης στην όλη προσπάθεια με τη συγκέντρωση σεβαστού αριθμού εμφιαλωμένων νερών και φαρμάκων. Επίσης, η αλυσίδα φούρνων με την επωνυμία «Χωριάτικο» και ιδιαίτερα το «Χωριάτικο» Γλυφάδας συνέβαλε με τη γενναιόδωρη προσφορά της σε φρέσκα αρτοσκευάσματα και λιχουδιές για τους πληγέντες.

Με τη συνδρομή των γονέων, του προσωπικού του σχολείου, των καθηγητών, της διεύθυνσης, αλλά ιδιαίτερα των μαθητικών συμβουλίων μας, που κινητοποιήθηκαν και οργάνωσαν τους συμμαθητές τους, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα εξής:  

Ενδύματα και υποδήματα για όλες τις ηλικίες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, κουβέρτες -παπλώματα μονά και διπλά, λευκά είδη, όπως σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες κ.λπ., κουζινικά, εμφιαλωμένα νερά, φάρμακα πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ελαιόλαδο, είδη υγιεινής και καθαρισμού καθώς και 200 ευρώ σε μετρητά.