Αστεία και γεμάτα χρώματα – Ο χώρος στάθμευσης των λεωφορείων σας υποδέχεται με γκράφιτι

Όπως είχαμε αναφέρει ήδη στην αρχή του έτους, ο τομέας των Καλλιτεχνικών είχε προκηρύξει τον Φεβρουάριο του 2017 διαγωνισμό για τη διαμόρφωση των εξωτερικών τοίχων στο χώρο στάθμευσης των σχολικών λεωφορείων. Από τον διαγωνισμό αυτόν, προέκυψαν δυο νικήτριες ομάδες.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αλλά και κατά την αρχή του νέου σχολικού έτους, οι δυο αυτές ομάδες έβρισκαν τον απαραίτητο χρόνο, για να δημιουργήσουν με σπρέι το έργο τους. Ιδιαίτερο ζήλο επέδειξε η ομάδα των ακόλουθων μαθητών: Άκης Rohlf-Κορωνάκη και Γιώργος Πλούμος, η οποία κατά διαστήματα ενισχυόταν από τους μαθητές:  Andreas Berger και Στέφανος Κοντάκης.

Το έργο έχει πλέον ολοκληρωθεί με δυο λίγο εκτενέστερες παραστάσεις της κάθε νικήτριας ομάδας δεξιά και αριστερά της πύλης εισόδου προς το νηπιακό τμήμα και μακριές λωρίδες με σχέδια χαμηλά στους υπόλοιπους χώρους. Αστεία, ασπρόμαυρα πρόσωπα τοποθετημένα πάνω στις πολύχρωμες λωρίδες, δίνουν μια ιδιαίτερη νότα στο σύνολο.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες των γκράφιτι, χάρη στους οποίους το σχολείο μάς υποδέχεται πλέον στο χώρο στάθμευσης των λεωφορείων με φιλικά χρώματα!

Free Joomla Lightbox Gallery