19η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Για δέκατη ένατη φορά η Γερμανική Σχολή Αθηνών διοργανώνει την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Οι μαθήτριες και οι μαθητές  της τάξης 11 του ελληνικού και του γερμανικού τμήματος θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν «από  πρώτο χέρι» για τις σπουδές και τις επαγγελματικές δυνατότητες στην Ελλάδα, τη Γερμανία καθώς και σε άλλες χώρες. 

Οι ομιλητές προέρχονται από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία, προσφέροντας ο καθένας πλούσια γνώση και εμπειρία. Με τη βοήθειά τους η Γερμανική Σχολή Αθηνών αποσκοπεί να προσφέρει υποστήριξη στους μαθητές της στη σημαντική απόφαση επιλογής επαγγέλματος.

Στη φετινή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού προσφέρονται πληροφορίες για τους ακόλουθους τομείς: Πολυτεχνείο, Πολιτικές Επιστήμες, Νομική, Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Ιατρική και Οδοντιατρική, Δημοσιογραφίακαι Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ψυχολογία, Μετάφραση, Πληροφορικήκ.λπ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διεθνείς επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.

pdf Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού - επιστολή προς τους γονείς

pdf Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού - πρόγραμμα