Βραδινές ώρες ακρόασης

Οι βραδινές ώρες ακρόασης που απευθύνονται κυρίως στους εργαζόμενους γονείς θα πραγματοποιηθούν για το σχολικό έτος 2017/2018 στις ακόλουθες ημερομηνίες:

1ο τετράμηνο

Τετάρτη, 22.11.2017, 18.00΄ – 20.30΄

Δευτέρα, 04.12.2017, 18.00΄ – 20.30΄

2ο τετράμηνο

Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα

 

Από το περσινό σχολικό έτος η εγγραφή για τον καθορισμό των προσωπικών ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Elternsprechtag-Online».

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να κλείσετε τα ραντεβού σας: www.elternsprechtag-online.com/DSA

 

H online εγγραφή για την πρώτη καθορισμένη ημερομηνία (22.11.2017) θα είναι εφικτή αποκλειστικά κατά το ακόλουθο χρονικό διάστημα:

Ημερομηνία έναρξης εγγραφής: Τετάρτη, 15.11.2017 από τις 07.30΄

Ημερομηνία λήξης εγγραφής: Πέμπτη 16.11.2017 έως τις 15.30΄

 

Τη Δευτέρα, 04.12.2017, από τις 18.00΄ έως τις 20.30΄ οι εργαζόμενοι γονείς θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να μιλήσουν με τις καθηγήτριες και τους καθηγητές των παιδιών τους.

H online εγγραφή για τις 04 Δεκεμβρίου 2017 θα είναι εφικτή μόνο κατά τη διάρκεια του εξής χρονικού διαστήματος:

Ημερομηνία έναρξης εγγραφής: Τετάρτη, 29.11.2017 από τις 07.30΄

Ημερομηνία λήξης εγγραφής: Πέμπτη 30.11.2017 έως τις 15.30΄

 

Παρακαλούμε να μην επισκεφτείτε κάποιον εκπαιδευτικό, με τον οποίο έχετε ήδη μιλήσει κατά την πρώτη βραδινή ακρόαση καθηγητών. gesprochen haben.

 

Για να λειτουργήσει ομαλά το νέο σύστημα και να έχετε επαρκή χρόνο για την ενημέρωση (5 λεπτά) και για τη μετάβαση από τη μία αίθουσα στην άλλη (τουλάχιστον 5 λεπτά), παρακαλούμε να τηρήσετε με ακρίβεια τα ραντεβού σας.

 

pdf Ενημερωτική επιστολή προς τους γονείς σχετικά με τις βραδινές ώρες ακρόασης στις 22.11.2017

pdf Οδηγίες για την online εγγραφή

pdf Screenshots (εικόνες οθόνης) με ελληνική μετάφραση

 

Λίγα λόγια για τη διαδικτυακή πλατφόρμα «Elternsprechtag-Online»

Η διαδικτυακή πλατφόρμα online εγγραφής «Elternsprechtag-Online», η οποία χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλά σχολεία στη Γερμανία καθώς και σε πολλά γερμανικά σχολεία του εξωτερικού, διευκολύνει κατά πολύ τη διαδικασία τόσο για εσάς τους γονείς- κηδεμόνες των μαθητών όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Ειδικότερα ως γονείς – κηδεμόνες θα έχετε τη δυνατότητα:

- Να καθορίζετε εκ των προτέρων τις προσωπικές σας συναντήσεις (ραντεβού) με τους εκπαιδευτικούς που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο προγραμματισμό, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε την καθορισμένη ημερομηνία των συναντήσεων μετακινούμενοι από αίθουσα σε αίθουσα προκειμένου να εγγραφείτε στις αναρτημένες λίστες.

- Να ενημερώνεστε online, πριν από τις απογευματινές συναντήσεις, για την ώρα που έχει καθοριστεί το ραντεβού σας με κάθε εκπαιδευτικό καθώς και για την αίθουσα στην οποία δέχεται ο εκπαιδευτικός τους γονείς.

Επιπλέον οι εκπαιδευτικοί:

- Θα γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιον γονέα θα ενημερώσουν με βάση το πρόγραμμά τους, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συνάντηση αυτή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προγραμματίσετε έως και έξι (6) προσωπικές συναντήσεις (ραντεβού). Σε περίπτωση που έχετε περισσότερα από ένα παιδιά στην DSA μπορείτε να προγραμματίσετε για κάθε παιδί έως και έξι (6) προσωπικές συναντήσεις (ραντεβού).